Nyt en konsert hjemme i stua med barnemikrofon

Nyt en konsert hjemme i stua med barnemikrofonEn hjemmekonsert i stua med barnet ditt som forsanger er nok noe du alltid har drømt om. Med en barnemikrofon fra Littlehappy kan drømmen gå i oppfyllelse. Sammen med venner kan barnet lære å samarbeide og koordinere. Når du skal holde konsert er det mange elementer som skal være i orden. Sammen med venner kan de arrangere en flott konsert.

Når barnet ditt trenger å lære en sang, vil barnet utvide ordforrådet sitt. Gjennom musikk vil barnet lære mange nye ord, og vil dermed utvide ordforrådet. Det er den perfekte gaven til barnet som elsker å synge og opptre. Med den vil de garantert tilbringe mange morsomme og lærerike timer. Hvem vet, men kanskje en dag står barnet på en skikkelig scene.

Konsert hvor som helst når som helst
Sammen med venner kan barnet lage den kuleste konserten med barnemikrofon. De kommer garantert til å ha det veldig gøy og lære å jobbe sammen for å bygge en konsert. Ved å lære sanger vil barnet utvide sitt ordforråd ettersom han/hun vil møte nye ord som de vil lære. Som familie kan man regne med å være publikum på mange konserter.

Konsert med venner: Sammen med venner kan de sette på konsert. Det blir mange timer med morsom lek for barna og de vil lære mye av det. Å holde konsert med vennene dine krever mye koordinering og samarbeid.

Utvidet ordforråd: Barnet vil få utvidet ordforråd. Dersom barnet velger å holde en konsert med en sang han/hun ikke har skrevet selv, vil barnet lære mange nye ord og det vil bidra til å utvide ordforrådet.

Konsert for familien: Når barnet først har fått en barnemikrofon, kommer du sannsynligvis ikke gjennom en kveld uten å måtte holde konsert. Barnet vil helt sikkert ha brukt hele dagen på å lære eller lage en sang som han/hun forventer skal blåse familien bakover.

Mange timers morsom lek med barnemikrofon
Når barnet ditt har fått en barnemikrofon, vil du sannsynligvis ikke se så mye til barnet i løpet av dagen. Men på kvelden må du sikkert ha hjemmekonsert i stua. Her kan barnet vise hva han/hun har øvd på i løpet av dagen. Med en barnemikrofon vil barnet bruke mange timer med lek. Mens barnet leker, vil han/hun utvikle vokabularet sitt og lære mye om hvordan man setter opp et show. Det vil være en perfekt gave til et barn som elsker å synge og opptre. Øvelse gjør mester og kanskje en dag er det ikke bare foran familien at barnet holder konsert.