Guide til valg av kontinentalseng

Guide til valg av kontinentalseng

Dersom du er kvalitetsbevisst og verdsetter simpelt og stilrent design er kontinentalsengen det perfekte valget for deg. Her får du komfort på nivå med luksushotell hjemme på ditt eget soverom. Grunnet ekstremt god komfort og sikret god søvnkvalitet er dette en blitt en folkefavoritt gjennom de siste ti årene, og takket være simple design passer de inn i de fleste soverom.

Takket være sengens tre lag får du komfort ut av en annen verden. Hos de forskjellige modellene får du mulighet til å velge forskjellige farger, fasthet og materiale. Velg materialet som passer deg, ditt behov og din kroppsvekt, slik at du er sikret optimal søvnkvalitet. Her skal du få en liten guide, slik at det blir lettere for deg å velge.

Senses I Lux Plus I Kontinentalseng

Her får du en seng som virkelig tilbyr deg høy komfort og luksus. Med et mørkt trekk og mulighet for tilhørende sengegavl er dette en lekker seng, perfekt for deg som ønsker en mørk detalj på soverommet. Den doble fjæringen gir maksimal oppdrift og støtte, slik at du får maksimal søvnkvalitet. Takket være pocket-fjæring og Cooltex-skum får du en temperaturregulerende og trykkavlastende seng som byr på høy komfort.

Jupiter I No.1 I Kontinentalseng

Her får du mye seng for pengene. Dette er en danskprodusert seng som tilbys til en rimelig pris. Den øverste overmadrassen er tilbuds i lateks eller memory-skum, så her velger du selv det materialet som passer deg. I laget under finner du en springfjærmadrass med hele fem komfortsoner, noe som gjør at du får optimal støtte – natten gjennom. Ettersom madrassen er vendbar får du en lenger holdbarhet og høyere komfort.

Venus Nova I No. 1 I Kontinentalseng

Dette er oppgradert versjon av søstermodellene Venus No. 1 og Venus No. 2. Her får du skandinavisk design og luksus, perfekt for deg som er kvalitetsbevisst. Denne sengen har et lekkert, lyst design som passer godt inn i det aller fleste soverom. Denne sengen har en madrass som er oppdatert til pocket-fjæring, slik at holdbarheten er lenger enn på den tidligere skum-madrassen. Med en 6 cm tykk overmadrass får du en behagelig og god nattesøvn.